Diervoeders

HAVENS Varkensvoeders


Kerngezonde varkensvoeders zorgen voor Optimale groei & Gezondheid
In de professionele varkenshouderij zijn een gezonde voeding, goede huisvesting en diercomfort van groot belang, want alleen dan zullen de dieren optimaal groeien.

HAVENS VARKENSVOEDERS
Bij de samenstelling van al onze voeders staan kwaliteit en veiligheid voor dier (én mens) voorop.
Dat betekent dat bij de keuze van ingrediënten, alleen dié grondstoffen gebruikt worden, die de gezondheid van het dier optimaal ten goede komen.
    
HAVENS levert een breed assortiment (standaard) krachtvoer; voor zeug of big en voor alle typen vleesvarkens.
Daarnaast heeft HAVENS de mogelijkheid bedrijfsspecifieke aanpassingen in de voeders op te nemen zodat de voeders voor ieder bedrijf op maat gemaakt kunnen worden. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld:
  • aangepaste energie- of eiwitgehalten;
  • aangepaste gehalten aan methionine, lysine of andere aminozuren;
  • speciale gehalten met het oog op Piétrain-varkens of voor varkens die in een speciaal programma vallen (Bacon, Welfare, etc.)
     

Naast de productie van compleet voer (100%) is HAVENS ook gespecialiseerd in levering van aanvullende voeders of concentraten (minder dan 100%) en/of de levering van granen en (onbewerkte of bewerkte) grondstoffen .
Dit kan sterk kostprijsbesparend zijn, zowel voor bedrijven die alléén werken met "droge" voeders ("droogvoer-bedrijven") als ook voor bedrijven die werken met natte bijproducten ("brijvoer-bedrijven").
Door het grote assortiment aan beschikbare granen en grondstoffen (niet alléén tarwe, gerst of soya, maar ook bijvoorbeeld soyahullen, raapschroot, tarwegries, etc) kan een compleet rantsoen perfect samengesteld worden, vaak met een opvallend lage kostprijs.
 
Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte, neem dan contact op met onze verkoop-binnendienst.
Klik HIER om naar de contactgegevens te gaan.