Diervoeders

Welkom bij HAVENS


HAVENS Diervoeders is een no-nonsense diervoederbedrijf (sinds 1845), gevestigd in Maashees (nabij Venray) en Venlo.
HAVENS staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al jarenlang.

Kernactiviteit is de productie van professionele diervoeders – van granen tot complete diervoeders – voor alle takken van de dierhouderij in zuid-Nederland. Daarnaast worden HAVENS paardenvoeders en andere specialiteiten wereldwijd vermarkt.

Op deze site vindt u informatie over het assortiment professionele diervoeders, granen, grondstoffen en kunstmest. Klik op LINKS voor méér informatie over paarden- en hobbyvoeders.
Ultra Modern
Het unieke productiesysteem van HAVENS maakt het mogelijk om "gram-precies" voer te maken, waarbij vitaminen, mineralen, aminozuren en vloeistoffen via de Synchroon-Liquid-Menger worden toegevoegd. Deze menger is afgelopen jaar voorzien van een extra voer-conditioner. Zo is het mogelijk om nóg nauwkeuriger te doseren, voor nóg betere resultaten.

Know How van Voer
HAVENS staat voor kwaliteit. Voer samenstellen is ons vak. Alle inkomende en uitgaande grondstoffen en diervoeders worden zorgvuldig gecontroleerd op voedingswaarde en zuiverheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste labtechnieken zoals nat-chemisch, microscopisch, NIR, HPLC en UPLC.

Know How van Dieren
Ieder dier is anders en heeft een andere voerbehoefte. Bij het samenstellen van voer of rantsoen zijn wij altijd op zoek naar de beste oplossing m.b.t. groei, voersysteem, gezondheid, ras, etc. Daarbij is optimale diergezondheid het uitgangspunt. Want gezonde dieren zijn de beste garantie voor een optimale productie.
Indien eigen geteelde granen of droge of natte bijproducten passen in het rantsoen, wordt het complete diervoer hier op aangepast.  "Voer op Maat", voor de hoogste "Value-for-Money".